Inschrijfformulier

 

Meer informatie Inschrijven

Praktische informatie
De Masterclass Operational Excellence bestaat uit 2 keer een tweedaagse sessie met avondprogramma en overnachting. Exacte data van 2018 worden nog bekend gemaakt.

De sessies zijn kennisintensief, praktisch en interactief. Door een combinatie van kennisoverdracht, toepassen en reflecteren leren de deelnemers Operational Excellence toe te passen in hun eigen organisatie.

Iedere dag wordt afgesloten met een aansprekend praktijkvoorbeeld. Tijdens de avondsessie worden de deelnemers uitgedaagd vanuit een inspirerend perspectief op essentiële vaardigheden die nodig zijn voor Operational Excellence.

Voor wie?
De Masterclass Operational Excellence is bedoeld voor ervaren managers en professionals uit de publieke en de private sector die high-end kennis en methoden willen opdoen om met succes hun organisatie flexibel te maken, processen te optimaliseren en hun klantwaarde te verhogen.

Deelname tarief
€ 4.995,- per persoon (excl.btw). Schrijft u zich met meerdere personen in van dezelfde organisatie, dan ontvangt u € 100,- korting per persoon. Ook als u abonnee bent van het vakblad Logistiek, KiZ of Sigma, ontvangt u € 100,- korting. De prijs is inclusief 2x een diner en overnachting.

Certificaat
Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat van Executive Education.

Inschrijven
Het is nog niet mogelijk om u in te schrijven voor deze masterclass. Wilt u alvast een plek reserveren of heeft u vragen over het inschrijven? Dan kunt u bellen met Aletta Martens via 06-10301053 of stuur een e-mail: alettamartens@vakmedianet.nl

Annuleren alleen schriftelijk
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u na vier tot twee weken voor aanvang van de Masterclass dan rekenen wij 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement). Bij annulering binnen twee weken voor de aanvang van de masterclass dan zijn wij helaas genoodzaakt het volledige inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) in rekening te brengen.

Inschrijfformulier Masterclass Operational Excellence

Schrijf u hieronder in voor de Masterclass Operational Excellence 2017. De standaardprijs voor deze twee keer twee-daagse masterclass is € 4.995,- (excl. BTW). Indien u zich tegelijkertijd inschrijft met collega's, dan geldt er een korting van € 100,- p.p.
Organisatie

Locatie

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Vragen?

Voor vragen neem contact op met Aletta Martens:

alettamartens@vakmedianet.nl
088 - 5840 721

Volg Logistiek

Nieuwsbrief Logistiek

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.