Sprekers

Rob van Gorkom

Rob van Gorkom

Rob van Gorkom is Master Trainer en Senior Adviseur bij het Nyenrode Lean Institute en Lean Management Instituut. Hij verzorgt Masterclasses op het gebied van Lean en adviseert diverse organisaties in hun Lean transformaties. Na een carrière in de financiële zakenwereld werd hij consultant en de laatste jaren specifiek op het gebied van Operational Excellence en Lean Management.

Sessies

 
Prof. Jack van der Veen

Prof. Jack van der Veen

Jack van der Veen is Professor Supply Chain Management en verbonden aan de EVO Leerstoel voor SCM aan Nyenrode Business Universiteit. Ook is Jack het clusterhoofd van ‘Lean voor het MKB’ aan het Nyenrode Lean Institute. Jack is een veelgevraagd spreker op seminars en workshops voor het bedrijfsleven. Hij onderwijst in veel (executive) programma’s over voornamelijk onderwerpen gerelateerd aan Supply Chain Management. Jack publiceerde tal van artikelen in internationale wetenschappelijke tijdschriften en vaktitels zoals Logistiek.nl.

Sessies

 
Prof. Rini van Solingen

Prof. Rini van Solingen

Rini van Solingen is CTO bij Prowareness. Tevens is hij een dag per week werkzaam aan de Technische Universiteit Delft als deeltijd hoogleraar Globally Distributed Software Engineering. Hier leidt hij het onderzoek en onderwijs over software engineering op meerdere locaties. Bij Prowareness houdt Rini zich bezig met Global software engineering in de praktijk. Samen met zijn collega’s in Nederland, India en de Verenigde Staten helpen zij hun klanten met het snel opleveren van werkende én geteste software. Dat Scrum en Agile daarin centraal staan en het kloppend hart vormt voor het nakomen van afspraken, moge duidelijk zijn.

Sessies

 
Stefan Verhoeven

Stefan Verhoeven

Stefan Verhoeven is CEO bij Miele. Hij heeft 25 jaar ervaring in (internationale) marketing- en salesfuncties binnen Esso, Philips en Miele. Stefan wordt regelmatig gevraagd als spreker op congressen en symposia over onderwerpen die hem aan het hart gaan, zoals: digitale transformatie, genderdiversiteit, Lean en circulaire economie. In 2015 won Stefan de CEO Excellence Award binnen Royal Philips voor zijn rol als Lean ambassadeur binnen zijn verantwoordelijkheid als SVP en Business Leader Beauty.

Sessies

 
Prof. Rob Blomme

Prof. Rob Blomme

Rob Blomme is hoogleraar Organization Behaviour en Head of Faculty aan Nyenrode Business Universiteit. Zijn belangrijkste onderzoekswerk gaat over psychologische, sociologische en institutionele aspecten van organisatiegedrag. Hij geeft ook les in deze onderwerpen. Rob is expert op het gebied van verandermanagement. Daarnaast is hij hoogleraar Management en Organisatie aan de faculteit Management, Science and Technology aan de Open Universiteit in Heerlen. In 2003 promoveerde Rob aan de Universiteit Utrecht op een onderzoek naar impliciet leren binnen chaotische systemen. Hij heeft een groot aantal wetenschappelijke publicaties en boeken op zijn naam staan. Rob is hoofdredacteur van M&O: Tijdschrift voor Management en Organisatie. Naast zijn aanstelling aan Nyenrode is hij tevens werkzaam als onafhankelijk interim manager en consultant.

Sessies

 
Kjeld Aij

Kjeld Aij

Kjeld Aij is een Business Administration Director bij het VU medisch centrum. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in de gezondheidszorg. Kjeld werkte als hoofd van anesthesiologie & operatieve zorg in het VU medisch centrum vanaf 2010 tot medio 2015. In april 2015 werd hij Director of Business Administration voor de Acute Care Division van VUmc (1.000 FTE). Kjeld heeft diverse projecten uitgevoerd op het gebied van kwaliteit en patiëntveiligheid. Hij schreef diverse wetenschappelijke artikelen en boeken over Lean.

Sessies

 
Roger Schepers

Roger Schepers

Roger Schepers is Lean Manager bij Rockwool Group. Roger werkte als 8 jaar als productiemanager bij Ten Cate Enbi en sinds 2002 als Productiemanager bij de Rockwool group. In zijn functie als productiemanager was hij actief met Lean aan de slag en dat smaakte naar meer. Hij volgende een opleiding tot Master Black Belt en sinds 2014 werkt hij als Lean Manager aan de transformatie aan de fabrieken van de Rockwool group in Roermond.

Sessies

 
Verena Six

Verena Six

Verena Six is sinds 1996 werkzaam bij KLM en houdt zich sinds elf jaar bezig met de implementatie van Lean. In die elf jaar heeft zij voor verschillende bedrijfsonderdelen en dochters van KLM gewerkt. In die hoedanigheid heeft zij een diversiteit aan processen geanalyseerd en vanuit Lean optiek verbeterd. Haar specifieke aandacht ging daarbij steeds naar de menselijke kant: de manager en de medewerker. Hoe mooi is het om mensen die van chagrijn aan elkaar hangen te zien opbloeien tot enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die hun schouders zetten onder het continu verbeteren van hun eigen processen?

Sessies

 
Chris van Heusden

Chris van Heusden

Chris van Heusden werkt als Country Recovery & Quality Manager bij IKEA Nederland. Chris heeft zijn roots liggen in de Horeca als international chefkok. In deze branche is de uitdaging om alles perfect en optijd op het bord te krijgen. Dit is een echt proces. Toen Chris bij IKEA FOOD werkte, heeft hij geleerd om dit op grote schaal uit te voeren. Omdat klanten/gasten echt in zijn DNA zit, heeft Chris binnen IKEA ook de rol als Shopping experience / Easy buying country manager vervuld. Enige jaren geleden is hij echt gegrepen door LEAN (o.a. bij de HEMA). Met enthousiasme en passie helpt hij zijn collega’s hoe ze vanuit klantwaarde hun processen kunnen verbeteren.

Sessies

 
Joris Keizers

Joris Keizers

Joris Keizers, Operations manager bij Veco, is Logistiek Manager van het Jaar 2018. Hij ontving deze prijs omdat hij een tool heeft bedacht, genaamd process mining, waarmee hij productiedata inzichtelijk heeft gemaakt. Voor zijn tijd bij Veco was hij werkzaam bij Stork Prints. Hij studeerde econometrie in Groningen.

Sessies

 

Organisatie

Locatie

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met Aletta Martens:

alettamartens@vakmedianet.nl
088 - 5840 721

Volg Logistiek

Nieuwsbrief Logistiek

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.