Sprekers

René Aernoudts

René Aernoudts

René Aernoudts is directeur van het Lean Management Instituut en het Nyenrode Lean Institute. Daarnaast is hij Executive Committee Member van het Lean Global Network. Al twintig jaar houdt hij zich bezig met de vraag: hoe kan Lean organisaties helpen bij hun strategische vraagstukken? Hij werkt als ‘hands on’ Executive Coach en Trainer met Executives in zowel MKB als internationale organisaties, zowel in profit als non-profit organisaties. René krijgt er een kick van als mensen veranderingen realiseren die ze zelf niet voor mogelijk hadden gehouden.

Sessies

 
Prof. Jack van der Veen

Prof. Jack van der Veen

Jack van der Veen is Professor Supply Chain Management en verbonden aan de EVO Leerstoel voor SCM aan Nyenrode Business Universiteit. Ook is Jack het clusterhoofd van ‘Lean voor het MKB’ aan het Nyenrode Lean Institute. Jack is een veelgevraagd spreker op seminars en workshops voor het bedrijfsleven. Hij onderwijst in veel (executive) programma’s over voornamelijk onderwerpen gerelateerd aan Supply Chain Management. Jack publiceerde tal van artikelen in internationale wetenschappelijke tijdschriften en vaktitels zoals Logistiek.nl.

Sessies

 
Bjørn Aris

Bjørn Aris

Bjørn Aris is ex-investment banker en serial entrepreneur. Sinds 2004 publiceert hij over kennisproductiviteit op basis van Oosterse inzichten en Westerse wetenschap. De training stoepassing hiervan, Mental Bridging, is door TNO onderzocht en gevalideerd. Zijn boek ‘The Cutting Edge. The Martial Art of Business’ is een bestseller en in verschillende talen gepubliceerd. Naast het verzorgen van lezingen en trainingen geeft Bjørn als partner van Sogo International, advies aan het Japanse en Nederlandse bedrijfsleven en de overheid.

Sessies

 
Prof. Rini van Solingen

Prof. Rini van Solingen

Rini van Solingen is CTO bij Prowareness. Tevens is hij een dag per week werkzaam aan de Technische Universiteit Delft als deeltijd hoogleraar Globally Distributed Software Engineering. Hier leidt hij het onderzoek en onderwijs over software engineering op meerdere locaties. Bij Prowareness houdt Rini zich bezig met Global software engineering in de praktijk. Samen met zijn collega’s in Nederland, India en de Verenigde Staten helpen zij hun klanten met het snel opleveren van werkende én geteste software. Dat Scrum en Agile daarin centraal staan en het kloppend hart vormt voor het nakomen van afspraken, moge duidelijk zijn.

Sessies

 
Stefan Verhoeven

Stefan Verhoeven

Stefan Verhoeven is CEO bij Miele. Hij heeft 25 jaar ervaring in (internationale) marketing- en salesfuncties binnen Esso, Philips en Miele. Stefan wordt regelmatig gevraagd als spreker op congressen en symposia over onderwerpen die hem aan het hart gaan, zoals: digitale transformatie, genderdiversiteit, Lean en circulaire economie. In 2015 won Stefan de CEO Excellence Award binnen Royal Philips voor zijn rol als Lean ambassadeur binnen zijn verantwoordelijkheid als SVP en Business Leader Beauty.

Sessies

 
Prof. Rob Blomme

Prof. Rob Blomme

Rob Blomme is hoogleraar Organization Behaviour en Head of Faculty aan Nyenrode Business Universiteit. Zijn belangrijkste onderzoekswerk gaat over psychologische, sociologische en institutionele aspecten van organisatiegedrag. Hij geeft ook les in deze onderwerpen. Rob is expert op het gebied van verandermanagement. Daarnaast is hij hoogleraar Management en Organisatie aan de faculteit Management, Science and Technology aan de Open Universiteit in Heerlen. In 2003 promoveerde Rob aan de Universiteit Utrecht op een onderzoek naar impliciet leren binnen chaotische systemen. Hij heeft een groot aantal wetenschappelijke publicaties en boeken op zijn naam staan. Rob is hoofdredacteur van M&O: Tijdschrift voor Management en Organisatie. Naast zijn aanstelling aan Nyenrode is hij tevens werkzaam als onafhankelijk interim manager en consultant.

Sessies

 
Michael Ballé

Michael Ballé

Michael is associate researcher bij Telecom ParisTech. Hij heeft zijn PhD behaald aan de Sorbonne in Social Sciences & Knowledge Sciences. De laatste twintig jaar ligt zijn focus op lean transformaties en hoe organisaties lean technieken gebruiken om een lean cultuur te ontwikkelen. Dit is een deel van zijn onderzoek naar knowledge-based performance & organizational learning. Hij heeft meerdere boeken geschreven over Lean en is een topexpert als het gaat om lean transformaties. Deze enthousiaste en kleurrijke spreker is bovendien oprichter van het Project Lean Entreprise en het Institut Lean France.

Sessies

 
Kjeld Aij

Kjeld Aij

Kjeld Aij is een Business Administration Director bij het VU medisch centrum. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in de gezondheidszorg. Kjeld werkte als hoofd van anesthesiologie & operatieve zorg in het VU medisch centrum vanaf 2010 tot medio 2015. In april 2015 werd hij Director of Business Administration voor de Acute Care Division van VUmc (1.000 FTE). Kjeld heeft diverse projecten uitgevoerd op het gebied van kwaliteit en patiëntveiligheid. Hij schreef diverse wetenschappelijke artikelen en boeken over Lean.

Sessies

 
Roger Schepers

Roger Schepers

Roger Schepers is Lean Manager bij Rockwool Group. Roger werkte als 8 jaar als productiemanager bij Ten Cate Enbi en sinds 2002 als Productiemanager bij de Rockwool group. In zijn functie als productiemanager was hij actief met Lean aan de slag en dat smaakte naar meer. Hij volgende een opleiding tot Master Black Belt en sinds 2014 werkt hij als Lean Manager aan de transformatie aan de fabrieken van de Rockwool group in Roermond.

Sessies

 

Organisatie

Locatie

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Vragen?

Voor vragen neem contact op met Aletta Martens:

alettamartens@vakmedianet.nl
088 - 5840 721

Volg Logistiek

Nieuwsbrief Logistiek

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.